Dupa ce a ratat calificarea la Mondiale, reprezentativa masculina de handbal a Romaniei si-a propus sa prinda macar vizele pentru Euro 2008 si a inceput de ieri pregatirea pentru preliminariile continentale. Dornici sa testeze actualul potential tric
Dupa ce a ratat calificarea la Mondiale, reprezentativa masculina de handbal a Romaniei si-a propus sa prinda macar vizele pentru Euro 2008 si a inceput de ieri pregatirea pentru preliminariile continentale. Dornici sa testeze actualul potential tricolor, antrenorii Lucian Rasnita si Nicolae Munteanu au convocat pentru turneul din Elvetia, care va debuta azi, mai multi jucatori din Liga Nationala, lasand acasa vedete consacrate, precum Irimia Paraianu si Leonard Bibirig, sau jucatori care activeaza cu succes in strainatate. Astfel, cu o nationala alcatuita din jucatori de la HCM Constanta, Steaua, Dinamo si UCM Resita, dar si din stranierii Nicolae Florin (Kadetten Schaffhausen), Jurca Rares (RK Zagreb), Silviu Baiceanu (Coppingen) si Sandu Iacob (Lubbecke), Romania va evolua de azi in compania Elvetiei, Sloveniei si Israelului, urmand ca luna viitoare sa participe la Trofeul Carpati si la un puternic turneu international in Italia. Reamintim ca tricolorii vor intra in focurile calificarii la Euro 2008, in ianuarie 2007, urmand sa joace intr-o grupa alaturi de Bulgaria, Georgia si Letonia, prima clasata primind unda verde pentru meciurile de baraj. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.