Pentru prima oara, in spatele camerelor, cu acordul sotiei

Este simpatic, este vulcanic, canta, are logoree si, cu fiecare aparitie, starneste hohote de ras (chiar si cand avea o misiune extrem de importanta: salvarea planetei de atacul extraterestrilor, nu s-a putut abtine din a va face sa radeti!). El este Will Smith, actor si cantaret. Si, mai nou, producator. Pentru ca s-a facut remarcat in comedii, nu se putea sa isi inceapa cariera de producator cu un alt gen cinematografic decat comedia.

DIN VIATA REALA. Dupa atatea roluri, Will Smith s-a gandit sa priveasca lumea din spatele camerei de filmat. Asa s-a nascut serialul de comedie ""Noi toti"". In aceasta prima experienta regizorala, Will nu a fost singur, ci a avut-o alaturi (cum altfel decat ""la bine si la greu""?) pe sotia sa, Jada Pinkett Smith. Colaborarea dintre cei doi in aceasta postura este cu atat mai necesara, cu cat serialul este inspirat chiar din viata lor de familie. ""Mi-a venit ideea acestui serial pentru ca eu si Sheree (n.r. - fosta sotie a lui Will) am facut o treaba foarte buna impreuna. De dragul micutului Trey am fost capabile sa trecem peste toate divergentele dintre noi si sa ne purtam ca doua femei mature. Asa ca ne-am gandit sa impartasim si altora din experienta noastra"", spune Jada Pinkett Smith.

Citeste si:

EDUCATIE. Acum, familia Smith, cu mic-cu mare, cu fosta si actuala, la un loc, cu copii din mai multe casnicii, s-a adunat pentru a spune lumii o poveste cu morala. Comedia ofera varianta neromantata a vietii familiei Smith, care traieste exact cum spune titlul serialului: dimineata toti se trezesc sa mearga la munca, toti se intalnesc pe platourile de filmare si, de asemenea, cu totii - mic sau mare - contribuie, dupa puteri, la ingrosarea conturilor familiei. Totodata, serialul abordeaza cu umor si sensibilitate un alt subiect: felul in care parintii din noua generatie reusesc sa-si creasca impreuna copiii, chiar daca sunt despartiti. Aceasta este una dintre experientele personale ale lui Will Smith, devenita subiect dea€¦ serial de comedie.

NEWS