Ministrul suspendat al Apararii, Teodor Atanasiu (foto), si-a dat ieri demisia pentru a pune capat crizei provocate la minister, dar si pentru a-i rapi presedintelui tarii placerea de a-l demite. ""Nu vreau ca Traian Basescu sa-si indeplineasca n
Ministrul suspendat al Apararii, Teodor Atanasiu (foto), si-a dat ieri demisia pentru a pune capat crizei provocate la minister, dar si pentru a-i rapi presedintelui tarii placerea de a-l demite.

""Nu vreau ca Traian Basescu sa-si indeplineasca nici unul din primele trei obiective personale: alegeri anticipate, demiterea primului-ministru sau demiterea ministrului Apararii"", a spus el. Atanasiu l-a acuzat, iar pe Basescu ca refuza sa respecte legea si sa retraga decretul de suspendare din functie, desi nevinovatia sa a fost dovedita. Si pentru ca din aceasta lupta politica Armata era cea care avea de suferit, cel mai destept a cedat, a conchis el. Surse liberale spun ca Atanasiu nu va fi abandonat, pregatindu-i-se un post foarte bine remunerat la sefia AVAS.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.