Portarul portughez Carlos Alberto Fernandes a declarat ca nu mai are nimic de facut la Steaua si ca decizia antrenorului Cosmin Olaroiu de a-l lasa rezerva la meciul cu Otelul nu a fost influentata de declaratiile presedintelui CA al clubului din Ghe
Portarul portughez Carlos Alberto Fernandes a declarat ca nu mai are nimic de facut la Steaua si ca decizia antrenorului Cosmin Olaroiu de a-l lasa rezerva la meciul cu Otelul nu a fost influentata de declaratiile presedintelui CA al clubului din Ghencea, Gigi Becali, informeaza "Sportugal". "Nu mai am nimic de facut aici. Este o situatie nedreapta, am primit patru goluri de la Real Madrid, dar trebuie sa ne uitam si la numele adversarului. Vreau sa plec. Nu numai din cauza acestei situatii, desi ea a cantarit mult in decizia mea. Nu merit asa ceva, dupa tot ce am facut pentru club", a spus Carlos pentru agentia de stiri portugheza, adaugand ca nu a avut pana acum nici o problema de la sosirea in Romania. Portarul stelist a vorbit si despre faptul ca a fost rezerva la partida din deplasare cu Otelul Galati, scor 1-2, in etapa a 12-a a Ligii I. "Antrenorul hotarase deja sa ma lase pe banca inainte de declaratiile presedintelui. A fost doar un meci in care nu am jucat, nu sunt ingrijorat. Am nevoie de odihna dupa meciurile din Liga Campionilor", a explicat Carlos. Impresarul portarului, Carlos Goncalves, a admis ca in perioada de transferuri din iarna portughezul ar putea parasi echipa din Ghencea: "Daca Steaua va dori, este posibil ca acest lucru sa se intample". "Sportugal" a mentionat ca, la inceputul sezonului, Carlos a avut o oferta din Spania, de la Betis Sevilla, dar negocierile nu s-au finalizat si ca, dupa criticile lui Gigi Becali, transferul lui Carlos este doar o chestiune de luni. Goncalves a mai spus ca sunt mai multe cluburi care l-au urmarit pe Carlos. "Vom astepta redeschiderea perioadei de transferuri", a mentionat agentul fotbalistului, adaugand ca portarul lusitan "a fost apreciat de toata lumea", dar infrangerile "provoaca deziluzii", si ca in trecut Gigi Becali l-a laudat pe portar. "Sportugal" scrie ca nu este prima oara cand Gigi Becali critica jucatorii si ii scoate vinovati. Carlos a comentat pentru presa portugheza si oferta-soc a lui Gigi Becali, care a anuntat ca ofera un bonus de 100.000 de dolari clubului care il achizitioneaza pe portarul adus in Ghencea de la Boavista pentru 700.000 de euro! "Abia astept sa plec de la Steaua! Probabil ca acest lucru se va intampla in decembrie. Pana atunci imi voi face datoria", a spus Carlos, care l-a "intepat" si pe Gigi Becali: "Declaratia sa a fost incredibila! Este o lipsa de respect sa spui asa ceva despre un fotbalist al echipei tale. Orice jucator sufera din punct de vedere psihic dupa astfel de vorbe, dar eu inca fac fata. Am ajutat Steaua sa ia titlul si sa ajunga in Liga Campionilor, iar pentru niste greseli omenesti sunt pus la zid!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.