Divizia Axigen a grupului Gecad a lansat o campanie de trei saptamani de testare a celei de-a doua versiuni a serverului de e-mail Axigen Mail Server, singura solutie de comunicare prin e-mail dezvoltata in Romania. Trei testeri care vor gasi cel
Divizia Axigen a grupului Gecad a lansat o campanie de trei saptamani de testare a celei de-a doua versiuni a serverului de e-mail Axigen Mail Server, singura solutie de comunicare prin e-mail dezvoltata in Romania. Trei testeri care vor gasi cele mai multe deficiente in noua versiune vor fi premiati.
Oficialii companiei au anuntat ca numarul casutelor postale gestionate de aceasta aplicatie va depasi pana la sfarsitul anului 500.000, ea fiind distribuita printr-o retea de peste 30 de parteneri. Gecad Tehnologies a investit in aceasta tehnologie pana in prezent 3,5 milioane de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.