Puff Daddy renunta la microfon si se apuca serios de produs albume pe banda
si de promovat artisti talentati

P. Diddy vrea sa se retraga de pe scena dupa lansarea noului album ""Press Play"". Materialul, care are invitati precum Big Boy, Nas, Kanye West, Christina Aguillera si Pharrell, este diferit fata de primele albume ale rapperului. ""Sa fiu cinstit, as cam vrea sa renunt la cantat. Primele mele albume vorbesc despre drame, moarte, tragedii, suisuri si coborasuri. «Press Play» este un material inchinat dragostei si as vrea sa-mi inchei cariera intr-o nota mai suava"", spune artistul. Insa
P. Diddy a dat o lovitura si mai mare. El a dat mana cu Goldmark Industries, una dintre cele mai mari corporatii din industria muzicii hip-hop americane. Sean Combs (P. Diddy) este cel care a creat label-ul Boys Records, iar contractul cu Goldmark va aduce ambelor parti venituri extrem de ""grase"". De cealalta parte, Goldmark va obtine prin distribuirea noului album Puff Daddy in jur de 78 de milioane de dolari, in timp ce Diddy se va ""scoate"" cu 12 milioane de dolari.

TUN GRAS. Dupa o asemenea afacere, Goldmark Industries va deveni cea de-a doua mare corporatie din industria muzicii hip-hop si R&B. Sean ""P. Diddy"" Combs s-a aratat extrem de incantat de ""tun"", iar daca cineva stie cu ce se mananca toata aceasta ""masinarie"", atunci numele P. Diddy este acesta. Ca sa va faceti o impresie, Bad Boy International Entertainment Group, compania lui P. Diddy, desfasoara numeroase afaceri, precum producere si distribuire de albume, management artistic, televiziune si film, publicitate, linii vestimentare si restaurante. Ce-i iese lui Diddy? La sfarsitul anului, cand e vremea de numarat banii, rapperului ii intra in buzunar vreo 300 de milioane de dolari. In doar opt ani, P. Diddy a reusit sa schimbe industria showbizz-ului catapultand muzica si stilul vietii de ghetou in mainstream.

FLASH NEWS