Samsung lanseaza diagonala de 30 de inch Samsung a introdus de curand monitorul SyncMaster 305T cu o diagonala de 30 inch. Acesta poate atinge o rezolutie maxima de 2.560x1.600 si este comparabila cu cea de la monitoarele Dell sau Apple cu diago

Samsung lanseaza diagonala de 30 de inch

Samsung a introdus de curand monitorul SyncMaster 305T cu o diagonala de 30 inch. Acesta poate atinge o rezolutie maxima de 2.560x1.600 si este comparabila cu cea de la monitoarele Dell sau Apple cu diagonala asemanatoare.

SPECIFICATII. SyncMaster 305T are o rata de contrast de 000:1, o luminozitate de 400 cd/m2 si un unghi de vizibilitate, foarte bun, de 178 de grade orizontal si vertical. Timpul de raspuns de 6 ms (Gray-to-Gray) e de ajuns pentru a nu avea probleme cu ghostingul in jocuri sau filme, iar conectorul DVI-D dual link garanteaza o viteza si o rezolutie superioara fata de monitoarele cu conector single link.

Pe langa formatul widescreen si dot
pitch-ul de 0,25 mm, acest monitor este echipat si cu 5 porturi USB, cu posibilitatea de a pivota sau cu posibilitatea de a fi montat pe un perete, caracteristici necesare, spune firma producatoare, pentru segmentul de piata vizat.

TINTA. Monitorul are un pret de producator de 1.999,99$ si, spun cei de la Samsung, va avea ca tinta domeniul medical si proiectarea CAD, dar o data cu cresterea ofertei pe piata monitoarelor de 30 inch si scaderea pretului, cu siguranta acest monitor va putea fi si la indemana pasionatilor de jocuri pe calculator.

Telefon concept, Nokia Aeon


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.