Carrefour va lansa un serviciu de telefonie mobila pe piata franceza. Serviciul Carrefour Mobile va fi disponibil din 8 noiembrie in 220 de hypermarketuri din Franta prin intermediul retelei operatorului francez Orange, intrucat retailer-ul nu dispun
Carrefour va lansa un serviciu de telefonie mobila pe piata franceza. Serviciul Carrefour Mobile va fi disponibil din 8 noiembrie in 220 de hypermarketuri din Franta prin intermediul retelei operatorului francez Orange, intrucat retailer-ul nu dispune de infrastructura proprie.
Oferta Carrefour va fi cea mai avantajoasa de pe piata franceza de telefonie mobila, cu tarife de 0,39/minut (pe plan national) si 0,1 euro/SMS. Serviciul face parte dintr-o strategie a firmei de diversificare a surselor de venit si de stimulare a vanzarilor de produse non-alimentare. O oferta similara a fost introdusa si in Belgia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.