Vineri, 27 octombrie, la Amsterdam White House Cafe & Terrace, doua dintre cele mai in voga trupe din underground-ul londonez Noblesse Oblige si Tetine concerteaza pentru prima oara in Romania. Renumit pentru show-urile teatrale si sfidatoa

Vineri, 27 octombrie, la Amsterdam White House Cafe & Terrace, doua dintre cele mai in voga trupe din underground-ul londonez Noblesse Oblige si Tetine concerteaza pentru prima oara in Romania.

Renumit pentru show-urile teatrale si sfidatoare, duo-ul Sebastian si Valerie (Noblesse Oblige) a pregatit o mica surpriza publicului, anuntand ca va interpreta, intr-o maniera proprie, ""Dragostea din tei"", compozitia O-Zone care a fost hit in intreaga lume. Dupa cum se stie, ""Dragostea..."" a intrat si in clasamentele britanice, iar Noblesse Oblige (considerata ""cea mai extravaganta trupa"" a underground-ului londonez) cand a aflat ca va concerta in Romania, a avut ideea de a interpreta cunoscuta melodie intr-o ""versiune electro-clash-alternative"".

ELECTRO-DISCO-PUNK. Duo-ul Noblesse Oblige, format din Sebastian Philipp si Valerie Renay, a reusit ca dupa doar noua luni petrecute in circuitul cluburilor londoneze sa-si gaseasca un public fidel si sa scoata pe piata doua discuri single (""Bitch"" si ""Quel Genre De Garcon""), foarte bine primite de public si critica de specialitate. Este caracterizata de presa britanica drept o trupa ""acida, caustica, dar inteligenta si foarte, foarte amuzanta"", cu un vibe ""neo-kunst-electro-punk"" si o prezenta ""ubercool"". Noblesse Oblige a impresionat nu doar prin show-uri ""salbatice si spectaculoase"", ci si printr-un sound extravagant, un amestec de rock si ritmuri militare cu sonoritati electro-disco-punk si influente din muzica franceza. Greu de incadrat, stilul Noblesse Oblige este caracterizat de Sebastian drept ""un mix de dance si heavy metal, soundtrack de spaghetti western si sansoneta"", in timp ce colega sa de trupa, Valerie spune ca ""... e simplu sa aplici o eticheta, dar lucrurile nu stau chiar asa. Nu te poti astepta ca toata lumea sa inteleaga ce vrei sa realizezi. Daca macar cativa o fac, atunci totul e OK"". La acest eveniment, organizat de Emag!c Entertainment, prezentat de Mountain Dew si sustinut de ClickNet Express, biletele costa 35 RON si se gasesc la www.myticket.ro si magazinele Diverta din Capitala. Cei interesati pot afla si alte amanunte de pe site-ul www.underlondon.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.