Turneul Laureatilor 2006, desfasurat in perioada 7 - 25 octombrie, a ajuns la ultima reprezentatie. Pana in prezent au fost sustinute concerte in Bucuresti, Pitesti, Ramnicu-Valcea, Sibiu, Brasov si Ploiesti, pe scene traditionale si neconventional

Turneul Laureatilor 2006, desfasurat in perioada 7 - 25 octombrie, a ajuns la ultima reprezentatie. Pana in prezent au fost sustinute concerte in Bucuresti, Pitesti, Ramnicu-Valcea, Sibiu, Brasov si Ploiesti, pe scene traditionale si neconventionale.

In Constanta vor avea loc doua concerte, urmand ca Turneul sa se incheie pe scena Teatrului National din Bucuresti, in sala Atelier (ora 18:00).

CAFE CONCERT. Un element inedit, care a adus un plus de savoare Turneului, a constat in sustinerea a doua concerte intr-un cadru nonconformist. In parteneriat cu Hotel Ibis, evenimentele au loc sub titulatura de Cafe Concert Ibis. Laureatii vor evolua intr-un concert extraordinar de final, cu un repertoriu selectat din lucrari internationale apreciate de publicul larg. Totodata, Turneul reprezinta incheierea campaniei nationale de promovare a doua programe internationale ce vor fi organizate de Jeunesses Musicales Romania in 2007: Bucharest International Jazz Competition, primul concurs de jazz din Romania si Concursul International de Vioara si Compozitie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.