Dupa modelul sefului sau, Calin Popescu Tariceanu, si ministrul suspendat al Apararii, Teodor Atanasiu (foto), s-a razgandit in privinta demisiei. Desi anuntase in urma cu o luna ca va demisiona daca in 45 de zile situatia sa in fruntea ministeru
Dupa modelul sefului sau, Calin Popescu Tariceanu, si ministrul suspendat al Apararii, Teodor Atanasiu (foto), s-a razgandit in privinta demisiei.

Desi anuntase in urma cu o luna ca va demisiona daca in 45 de zile situatia sa in fruntea ministerului nu se va clarifica, Atanasiu a anuntat ieri ca acest termen nu mai este ""de actualitate"". ""Daca primul-ministru numea un ministru interimar, acesta putea sa detina acest interimat doar 45 de zile, insa premierul nu a procedat la aceasta numire"", a explicat el. ""Am avut discutii si in cadrul partidului, si cu premierul pe acest subiect si le-am spus ca va trebui sa se forteze o aplicare a legii, daca nu, desi foarte multi vor considera ca este o infrangere a liberalilor, va trebui sa se ia decizia numirii unui alt ministru al Apararii"", a adaugat Atanasiu, aratand ca nu a stabilit un termen pana la care doreste repunerea sa in functie. De altfel, saptamana trecuta a initiat o actiune in instanta prin care cere sa fie repus in functie, considerand caduc decretul de suspendare dupa ce Parchetul a decis neinceperea urmaririi penale in urma plangerii facute de consilierul prezidential Adrian Saftoiu si de deputatul PSD Eugen Bejinariu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.