Sorin Cartu nu mai este antrenorul Politehnicii Timisoara. Tehnicianul i-a spus patronului Marian Iancu, la scurt timp dupa meciul de la Targu-Jiu, ca nu are rost sa se mai incurce reciproc. Demisia lui ""Sorinaccio"" urmeaza sa fie aprobata de

Sorin Cartu nu mai este antrenorul Politehnicii Timisoara. Tehnicianul i-a spus patronului Marian Iancu, la scurt timp dupa meciul de la Targu-Jiu, ca nu are rost sa se mai incurce reciproc.

Demisia lui ""Sorinaccio"" urmeaza sa fie aprobata de Comitetul Director al gruparii de pe Bega in cursul zilei de maine. Locul lui Cartu va fi luat, cel mai probabil, de Alin Artimon, iar consilierul personal al lui Iancu, Jackie Ionescu, va indeplini functia de director tehnic. Antrenorul secund, Valentin Velcea, si cel care se ocupa de pregatirea portarilor, Gabi Boldici, au ales sa-si continue activitatea la Poli.

FILMUL. Evenimentele s-au petrecut fulgerator. Din cauza evolutiei sub orice critica a jucatorilor sai, Sorin Cartu a suferit in minutul 63 al meciului de la Targu-Jiu, la scorul de 0-0, un puseu de tensiune si a fost nevoit sa paraseasca banca tehnica a ""alb-violetilor"". Desi la final starea sa de sanatate devenise stabila, Cartu nu s-a mai prezentat la conferinta de presa. Inainte sa plece spre casa, la Craiova, a avut, totusi, o discutie cu Marian Iancu. ""Mi-a propus sa-mi iau o saptamana de concediu medical. L-am refuzat. I-am spus ca, decat sa ne facem rau unul altuia, mai bine ne oprim aici. Regret ca nu am reusit la Poli"". Prietenilor, Sorin Cartu li s-a destainuit, insa mai devreme: ""O parte dintre jucatori castiga bani multi, dar nu au valoare de banii astia. Se plang ca nu si-au primit drepturile, dar ar trebui ca mai intai sa ofere si apoi sa ceara. Apoi, nu pun niciodata in practica ceea ce le explic"".

BOLDICI STIA. Decizia lui Cartu nu l-a luat prin surprindere pe antrenorul cu portarii, Gabriel Boldici. ""De sambata stiam ca va demisiona. Mi-a zis mie si lui Irimescu ca are de gand sa renunte"", a spus Boldici, dupa care a mentionat ca nu intentioneaza sa plece, la randul sau, de la Poli. Altfel, jucatorii au reactionat diferit la auzul vestii ca Sorin Cartu a demisionat. ""Imi pare rau ca nu a iesit asa cum ne doream cu totii, mai ales ca nea Sorin a fost cel care a insistat pentru venirea mea la Poli"", a spus Andrei Cristea. ""Asta e, viata merge inainte! Sper ca tinerii sa aiba de acum mai multe sanse sa joace, pentru ca Artimon ne stie de la echipa a doua"", a comentat Bus. Cartu ar putea ajunge la FC National, in locul lui Marin Duna.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.