Liderul Ligii 1 s-a impus si la Bistrita printr-un gol la care portarul Albut a avut o parte din vina, fiind acuzat, la final, de antrenor si de conducerea bistritenilor. Suspiciuni au existat, ca intotdeauna, inaintea partidei de la Bistrita. "

Liderul Ligii 1 s-a impus si la Bistrita printr-un gol la care portarul Albut a avut o parte din vina, fiind acuzat, la final, de antrenor si de conducerea bistritenilor.

Suspiciuni au existat, ca intotdeauna, inaintea partidei de la Bistrita. ""Nu am vrut sa pierdem acest meci, pentru a nu se spune ca a fost blat. De cand am venit la Gloria, nu a mai existat vreun meci aranjat"", a declarat, la final, antrenorul Ioan Ovidiu Sabau.

DORINTA. Ardelenii si-au propus s-o incurce pe Dinamo si sa intrerupa seria de 11 victorii consecutive. Numai ca, din start, Sabau a plecat dezavantajat, neputand conta pe dinamovistii imprumutati, Costea, Cristi Ciubotariu, Paduretu si Pacurar. ""Nu a fost nimic stipulat in contracte. Ei i-au imprumutat gratis, iar noi nu puteam sa-i folosim, pentru ca avem onoare"", a declarat presedintele Gloriei, Jean Padureanu. In aceste conditii, tehnicianul ardelenilor a improvizat: ""Avem dorinta de victorie, iar cine va intra pe teren trebuie sa demonstreze ca merita sa joace la Gloria"". Prima parte a aratat o Dinamo hotarata sa transeze meciul cat mai repede, insa s-a lovit de o echipa ambitioasa, care a surprins pe contraatac. Au ratat Ionel Ganea si Moti, de o parte, Roszel si Zaharia, de cealalta, insa tabela nu s-a miscat.

ACUZE. Mircea Rednic a simtit ca nu merge ceva si l-a introdus pe Claudiu Niculescu, iar salvarea ""cainilor"" a venit tocmai de pe banca. ""Claugol"" a inscris unicul gol dintr-o lovitura libera de la 35 de metri (a€™76), la care si portarul Albut a avut partea lui de vina. ""Nu-mi place sa scot pe cineva vinovat la un esec, dar nu este posibil ca, de la o asemenea distanta, sa primesti un gol parabil"", a spus tehnicianul bistritenilor, completat de presedintele Jean Padureanu: ""Albut a gresit capital la gol. Este inadmisibil sa primesti gol de la 40 de metri"". Bielorusul Gaev a salvat remiza pe final, la lovitura de cap a lui Negrean, intr-un moment in care gazdele evoluau cu un om mai putin, dupa eliminarea lui Peres (a€™78). ""Chiar daca nu am avut nici un penalty in acest sezon, nu sunt suparat. Loviturile libere executate de Niculescu sunt mai periculoase decat un penalty. Cateodata se castiga un meci si cu o singura lovitura"", a comentat antrenorul ""ros-albilor"", Mircea Rednic. Dinamo a bifat al 12-lea succes consecutiv, iar etapa viitoare o asteapta pe Poli Iasi in ""Stefan cel Mare"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.