Recordmanul de selectii in echipa nationala, Dorinel Munteanu (foto), s-a intors dupa trei saptamani pe arena din ""Gruia"", de data asta in calitate de adversar. Desi pitestenii aveau promisi cate 2.000 de dolari la victorie, neputinta demonstrata p
Recordmanul de selectii in echipa nationala, Dorinel Munteanu (foto), s-a intors dupa trei saptamani pe arena din ""Gruia"", de data asta in calitate de adversar. Desi pitestenii aveau promisi cate 2.000 de dolari la victorie, neputinta demonstrata pana acum a continuat si la Cluj.


Gazdele au deschis scorul prin Anca (a€™35), iar argesenii au avut sansa egalarii la un penalty eronat acordat de ""centralul"" Orlando Trandu, la semnalizarea asistentului Cornel Avram. A ratat insa Tanasa, semn ca obiectivul lui ""Munti"", salvarea de la retrogradare, pare o misiune aproape imposibila. Dupa pauza, Semedo (a€™77) a dus scorul la 2-0, intr-un joc in care oaspetii nu au contat. ""Nu-l voi ierta pe Avram si nu ma las pana nu va fi exclus din arbitraj"", a tunat presedintele clujenilor, Iuliu Muresan. La randul sau, Dorinel Munteanu a precizat: ""Mi-a parut rau ca unii dintre fostii mei jucatori m-au ignorat. Dar cred ca asa au fost sfatuiti. Au castigat pe merit. Sigur nu vom retrograda"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.