Ladislau Bölöni (foto) ar putea fi demis dupa ce echipa sa, AS Monaco, a suferit o noua infrangere in campionat, 1-3, pe teren propriu, cu Toulouse, ajungand pe penultimul loc in Franta. Dupa meci, tehnicianul a recunoscut

Ladislau Bölöni (foto) ar putea fi demis dupa ce echipa sa, AS Monaco, a suferit o noua infrangere in campionat, 1-3, pe teren propriu, cu Toulouse, ajungand pe penultimul loc in Franta.

Dupa meci, tehnicianul a recunoscut ca formatia pe care o pregateste se afla intr-o situatie grea. ""Dupa ocaziile pe care ni le-am creat, in special in prima repriza, cred ca am fi meritat cel putin o remiza. Trebuie sa iesim din aceasta spirala negativa. Este o situatie foarte neplacuta si foarte delicata"", a spus Bölöni.

Potrivit publicatiei La Tribune, presedintele lui AS Monaco, Michel Pastor, a declarat ca in zilele urmatoare va avea loc o discutie intre conducerea clubului si tehnicianul roman. ""Cred ca Bölöni este un antrenor bun si nu cred ca trebuie sa plece. Trebuie sa discutam in amanunt cu el, pentru a vedea ce nu functioneaza"", a punctat Pastor. AS Monaco a strans dupa zece etape doar sapte puncte, cu unul mai mult decat ultima clasata in Ligue 1, FC Nantes.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.