Noul disc al formatiei este promovat de videoclipul ""Inger"", unde personajul principal este actrita de origine americana Jenny Mollen.

Aflata in Romania cu ocazia filmarilor la ""Noaptea mortilor vii"" (seria a cincea), Mollen a acceptat sa apara in noul clip Antract, inregistrand o premiera in lumea rock de la noi. Noul CD mai include si un film de scurtmetraj prezentat publicului la concertul aniversar Antract 20 de ani si noua piese noi, diferite ca stil (de aici titlul ""Contraste""), precum si doua videoclipuri: ""Ca si cum"" (inregistrare live) si ""Inger"" (plus making off-ul clipului). Unul dintre cele mai longevive trupe rock de la noi a fost infiintat de Bobita Catusanu in 1984 si s-a numit la inceput Mini-Paradox, fiind ""sub aripa ocrotitoare a grupului Paradox din Rm Valcea"".

ESTI FRUMOASA. Primele doua albume (""Antract"" - 94, ""Blestem"" - 95) au fost trase cu fratii Cristian si Zelu Iordan (chitara si tobe) & Robert Constantinescu (clape). Dupa albumul ""Blestem"" (ce contine marele hit ""Esti frumoasa"") s-a produs ceea ce Bobita numeste ""fuziunea cu Sibiul"", prin cooptarea lui Ilie ""Manole"" Vlad (ex-Riff) la chitara si a Arthur Fleischer la tobe. ""Inainte de toate"" (1999) este al treilea album, urmat de plecarea lui Fleischer, inlocuit de Florin ""Pefi"" Pop. In 2000 apare single-ul ""Inima mea"", apoi Albumul ""Amintiri"" (2001), urmat de al cincilea disc long play, ""Nou"" (2002) si de materialul aniversar ""Antract 20 de ani"".

Citeste si:

""Contraste"" - Al 7-lea disc Antract