Actrita italiana Gina Lollobrigida, in varsta de 79 de ani, se va casatori cu un barbat care are aproape jumatate din varsta ei, cu care are o relatie de peste 20 de ani, informeaza dailymail.co.uk. Lollobrigida a facut anuntul in timpul unui intervi
Actrita italiana Gina Lollobrigida, in varsta de 79 de ani, se va casatori cu un barbat care are aproape jumatate din varsta ei, cu care are o relatie de peste 20 de ani, informeaza dailymail.co.uk. Lollobrigida a facut anuntul in timpul unui interviu pentru o revista spaniola. Viitorul sot este un om de afaceri din Barcelona, Javier Rigau, in varsta de 45 de ani, cu care vedeta are o relatie de peste 20 de ani. Cei doi s-au intalnit prima data la Monte Carlo, pe cand actrita avea 57 de ani, iar iubitul ei avea 23 de ani, si diva spune ca la inceput totul a fost doar atractie fizica, iar dragostea a venit mai tarziu. "Intotdeauna am avut o slabiciune pentru barbatii tineri", a spus Lollobrigida. Actrita se alatura astfel listei de staruri feminine care s-au casatorit cu barbati foarte tineri: Demi Moore, in varsta de 43 de ani, s-a casatorit cu Ashton Kutcher, in varsta de 28 de ani, Madonna, in varsta de 48 de ani, cu regizorul Guy Ritchie, in varsta de 38 de ani, Kim Cattral, starul din "Totul despre sex", in varsta de 49 de ani, cu Alan Wyse, in varsta de 26 de ani.
Actrita a indicat ca nunta va avea loc pana la sfarsitul anului. Gina a renuntat la actorie pentru a se concentra asupra pasiunilor ei, fotografia si sculptura. Aceasta ar fi a doua casatorie a actritei, dupa cea cu medicul iugoslav Milko Skofic, care a durat 22 de ani, divortul pronuntandu-se in 1971. Lollobrigida a fost intotdeauna in umbra Sophiei Loren, desi multi cred ca a fost mai frumoasa. In anii '50 si '60, Lollobrigida a fost numita "cea mai frumoasa femeie din lume". Printre cele mai celebre filme ale sale se numara "Solomon si Sheba", "Paine, dragoste si fantezie" si "Notre Dame din Paris". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.