Turistii care vor sa-si petreaca vacanta de iarna in tara sau in strainatate primesc reduceri de pana la 10% la Targul International de Turism, ce se va desfasura pana duminica la Romexpo. Ofertele, foarte diverse, costa de la cateva sute la cateva

Turistii care vor sa-si petreaca vacanta de iarna in tara sau in strainatate primesc reduceri de pana la 10% la Targul International de Turism, ce se va desfasura pana duminica la Romexpo. Ofertele, foarte diverse, costa de la cateva sute la cateva mii de euro.

Romanii care vor sa-si petreaca sarbatorile de iarna intr-o statiune turistica din tara sau strainatate isi pot cumpara, la Targul International de Turism, ce se desfasoara pana duminica la Romexpo, un pachet complet cu o reducere de 5-10%. Agentiile de turism au oferte din cele mai variate, atat la intern, cat si la extern. De cele mai multe ori, insa, turistul descopera cu stupoare ca o vacanta in tara este cu cateva milioane mai scumpa decat una in strainatate. Potrivit estimarilor participantilor la targ, numarul romanilor care vor alege un Revelion in strainatate va creste si in acest an, aceasta tendinta remarcandu-se de cateva sezoane.

Noi destinatii externe, din iarna
„In premiera, in Romania, vom organiza pentru impatimitii de schi un zbor charter direct spre Salzburg, iar pentru cei care vor soare, inauguram o destinatie de vis, Lanzarote, in Insulele Canare“, ne-a declarat Cristina Irimia, director de Marketing al agentiei J'Info Tours. Ea a adaugat ca un pachet complet pentru Lanzarote, destinatia exotica cea mai apropiata de Romania, care cuprinde cazare, masa, transport cu avionul si ghid turistic, costa 500 euro.
Cei care vor sa-si petreaca vacanta intr-o capitala europeana pot alege ofertele pentru Roma sau Praga. Pretul pentru un pachet porneste de la 350 euro si include cazare, avion, transferul de la aeroport si masa festiva de Revelion. Pe de alta parte, impatimitii de schi care vor sa plece in Austria vor plati intre 350-400 euro pentru cazare, mic dejun si taxa pentru schi. In ianuarie si februarie, tarifele pentru aceasta destinatie scad cu 50-60%.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.