Rapid a pierdut aseara sansa de a fructifica primul dintre cele doua meciuri de pe teren propriu din grupa G a Cupei UEFA. Cei aproximativ 10.000 de spectatori din Giulesti au avut parte de o partida destul de cenusie. Desi a reusit recuperarea

Rapid a pierdut aseara sansa de a fructifica primul dintre cele doua meciuri de pe teren propriu din grupa G a Cupei UEFA. Cei aproximativ 10.000 de spectatori din Giulesti au avut parte de o partida destul de cenusie.

Desi a reusit recuperarea principalului om de gol, Viorel Moldovan, Rapid a parut sa nu aiba forta necesara de a desface apararea extrem de masiva si precisa a celor de la PSG. ""Moldo-gol"" a aparut in primul ""11"", cu toate ca, la pranz, dupa dineul oficial, patronul George Copos anunta cu mahnire ca atacantul nu va putea fi recuperat pana la primul fluier al rusului Nikolay Ivanov.

PENURIE. De partea cealalta, antrenorul parizienilor, Guy Lacombe, a confirmat informatiile dinaintea jocului, tinandu-si pe banca de rezerve careul de vedete, Jerome Rothen, Edouard Cisse, Pedro Pauleta si Bonaventure Kalou. Ultimii trei au intrat pe teren in repriza secunda, dar au parut lipsiti de concentrarea necesara. In aceste conditii, PSG a fost dispusa intr-o asezare de maxima precautie, lasand atactul doar pe seama cuplului Frau - Diane. Drept consecinta, desi a controlat meciul din punct de vedere al posesiei, echipa lui Razvan Lucescu n-a reusit sa-si creeze decat doua sanse de gol, prin eternul Viorel Moldovan, in repriza secunda.

VEDETE. Pe final, Razvan Lucescu i-a schimbat pe Zicu si pe Buga, destul de absenti in joc, cu australianul Griffiths si Burdujan, insa poarta lui Landreau n-a mai putut fi pusa in pericol. In ultimele 10 minute, PSG a incercat sa dea lovitura decisiva, insa Pauleta si Paulo Cesar nu si-au cadrat bine loviturile. ""Am avut un adversar foarte puternic, dar am facut un joc excelent. Sa ne multumim cu acest punct si sa speram ca acest joc este baza pentru alte rezultate bune. Rapid arata ca merita sa iasa din grupa. PSG a inceput cu o echipa de lupta, au asteptat si era normal ca pe final sa incerce lovitura. In lupta raman toate cele cinci echipe. Lucescu a jucat cu: D. Coman - Sapunaru, Maftei, Rada - Badoi, C. Lazar, Maldarasanu, Art. Karamyan - Buga (a€™81 Burdujan), Zicu (a€™67 Griffiths) - V. Moldovan. In celalalt meci al grupei, la Atena, intr-o partida desfasurata cu portile inchise, Panathinaikos a invins cu 2-0 pe Hapoel Tel Aviv. Cehii de la Mlada Boleslav au stat.

DINAMO


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.