Jackpotul, copilul de bani gata al concursului ""Milionar peste noapte"", a crescut in 6 zile cat altii intr-un an. Jackpotul de 480 milioane, care a ajuns la Ionescu Ion din Ramnicu-Valcea, este cel mai mare de pana acum, semn ca s-a adunat norocul
Jackpotul, copilul de bani gata al concursului ""Milionar peste noapte"", a crescut in 6 zile cat altii intr-un an. Jackpotul de 480 milioane, care a ajuns la Ionescu Ion din Ramnicu-Valcea, este cel mai mare de pana acum, semn ca s-a adunat norocul la Ramnicu-Valcea. Ion era vizibil bucuros intrebat cum se simte in calitate de cel mai norocos castigator de pana acum. Ne-a mai declarat ca Jurnalul National ""este singurul ziar national pe care il citeste zilnic"". Este cumparatorul fidel al unuia dintre chioscurile de ziare din Ramnicu-Valcea. Cel mai suprinzator lucru este faptul ca dl Ionescu inca nu si-a anuntat sotia. ""Femeile tin la surpriza"", afirma zambind castigatorul. Chiar daca este de profesie inginer si este prins tot timpul cu munca, Ion nu uita sa fie atent si cu sotia, aducandu-i flori aproape in fiecare seara. De retinut: oamenii buni sunt intotdeauna rasplatiti, iar Jurnalul National face si mai mult, ii transforma in ""Milionari peste noapte"". Banii vor fi bineinteles folositi pentru a-si bucura sotia si fetita de un an si trei luni, Ioana Catalina. Cel mai mare Jackpot de pana acum vine sa compenseze anii ce au trecut de la liceu incoace, de cand Ion nu a mai castigat la nici un concurs nimic. Petrecerea cu prietenii incepe de azi si cel mai probabil va dura pana duminica, pentru ca orice bucurie mare se cere indelung sarbatorita. Acum se stie ca miza la Jurnalul National e mare.
""Milionar peste noapte."" Se intampla numai cu Jurnalul National.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.