Nici Ronaldinho si nici Sevcenko n-au fost vedete in partida de miercuri. Ci atacantul ivorian, care cu un gol suberb a adus victoria lui Chelsea in duelul cu detinatoarea trofeului. Campioana Europei nu traieste clipe prea fericite in actuala

Nici Ronaldinho si nici Sevcenko n-au fost vedete in partida de miercuri. Ci atacantul ivorian, care cu un gol suberb a adus victoria lui Chelsea in duelul cu detinatoarea trofeului.

Campioana Europei nu traieste clipe prea fericite in actuala editie a competitiei. Barcelona a pierdut, 0-1, pe ""Stamford Bridge"", in fata lui Chelsea si ramane doar cu 4 puncte in clasament dupa trei etape. In schimb, londonezii au punctaj maxim si drumul spre optimi - mult mai neted.
EROUL. Ivorianul Didier Drogba a fost omul care cu un gol superb a inclinat decisiv balanta in favoarea englezilor. Spre satisfactia antrenorului Jose Mourinho, care a mai castigat un duel cu eternul sau rival, Frank Rijkaard. ""A fost un meci dificil, dar noi am jucat bine, atat individual, cat si colectiv. Am meritat cele trei puncte. Vrem sa terminam primii in grupa"", a spus portughezul. De partea cealalta, Rijkaard a apreciat partida drept echilibrata, dar a recunoscut ca Chelsea a meritat sa invinga. ""Drogba a schimbat cursul meciului. Chelsea este o echipa buna, foarte bine organizata, cu o defensiva foarte buna, excelenta pe contraatac si foarte puternica mental. A meritat sa castige"", a spus Rijkaard.
DEDICATII. Jose Mourinho si Didier Drogba au dedicat victoria portarilor Cech si Cudicini, accidentati, dar si unei angajate in varsta de 28 de ani a clubului londonez, decedata intr-un accident rutier. Ivorianul a spus ca i-a fost greu sa joace dupa ce a aflat ca un camion a lovit-o pe Victoria Buchanan, chiar in timp ce aceasta se indrepta catre sediul clubului.

LUCE E DEPARTE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.