Nuntile cantaretilor de manele starnesc de cele mai multe ori curiozitatea. Tocmai de aceea, vineri, 20 octombrie, de la ora 20:30, emisiunea ""Tablou de nunta"" va prezenta petrecerea care a urmat dupa cununia lui Catalin Arabu cu Mariana, ai caror
Nuntile cantaretilor de manele starnesc de cele mai multe ori curiozitatea. Tocmai de aceea, vineri, 20 octombrie, de la ora 20:30, emisiunea ""Tablou de nunta"" va prezenta petrecerea care a urmat dupa cununia lui Catalin Arabu cu Mariana, ai caror nasi sunt Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana.

Stiut fiind ca Ovidiu Cuncea si Roxana Ionescu prezinta cate o nunta, fostul coleg de platou al lui Dan Negru a ales sa arate telespectatorilor Antenei 1 detaliile fericitului eveniment din viata lui Catalin Arabu. ""Petrecerea a avut trei puncte forte: manelisti tari, un nas haios si un dar de miliarde"", spune Ovidiu, care a ramas impresionat de ploaia de bancnote din sala. ""Cand spun bancnote, vorbim de euro si lire sterline aruncate «fara numar» in aer"", spune el. (R.G.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.