Finantatorul Stelei nu a condamnat jucatorii, considerand ca atata pot in momentul de fata. In frunte cu Sorin Paraschiv, fotbalistii au recunoscut ca nu au avut nici o sansa in fata ""galacticilor"". Opinie impartasita de absolut toti stelistii

Finantatorul Stelei nu a condamnat jucatorii, considerand ca atata pot in momentul de fata. In frunte cu Sorin Paraschiv, fotbalistii au recunoscut ca nu au avut nici o sansa in fata ""galacticilor"".

Opinie impartasita de absolut toti stelistii la finalul meciului cu Real Madrid: nu se putea mai mult. Gruparea din ""Ghencea"" a pierdut cu scorul de 1-4, iar din acest moment a devenit evident faptul ca singurul obiectiv real al ""ros-albastrilor"" este ocuparea locului trei al grupei E.

NEPUTINTA. Sorin Paraschiv nu a fost intr-o dispozitie prea buna in partida cu Real, lucru sesizat si de Olaroiu, care l-a si schimbat, de altfel, cu Oprita. La final, epuizat, capitanul Stelei a explicat dezastrul. ""Fata de meciul cu Lyon, am incercat sa punem cat mai mult mingea jos, am reusit in unele momente, insa tot am pierdut. Nu putem sa dam vina pe ghinion, pentru ca Real Madrid a fost astazi o echipa mult mai buna decat noi"", a spus Paraschiv. ""Nu stiu daca puteam obtine mai mult din acest meci. Am jucat mai curajos decat am facut-o cu Lyonul, insa asa se intampla cu echipele mari, cum te prind, cum te taxeaza"", a spus si Goian. Cosmin Olaroiu da vina pe greselile individuale ale jucatorilor sai: ""E mai putin important ca am reusit sa punem probleme. Chiar daca am inceput bine, cu mult entuziasm, a venit acea eroare a lui Saban, dupa care ne-am pierdut.

PROMISIUNE. Gigi Becali a fost extrem de dezamagit de jocul Stelei si de rezultatul final al disputei. ""Pentru prima data de cand sunt eu in fotbal mi-e rusine de declaratiile optimiste pe care le-am facut inainte. E rusinos sa pierzi cu 4-1 pe «Ghencea», indiferent cu cine pierzi. N-am invatat nimic din meciul cu Lyon, iar daca nu le pui probleme astora mari, te distrug"". Totusi, finantatorul Stelei a incheiat pe un ton optimist: ""Nu ne predam. La Madrid veti vedea o alta Steaua, va promit"".

CARLOS, UMILIT DE VAN NISTELROOY


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.