Dinamovistii au liber in runda inaugurala si isi vor vedea la lucru in aceasta seara viitorii adversari. Prima etapa a grupei B
programeaza intalnirile Besiktas - Tottenham
si FC Bruges - Bayer
Leverkusen.

Partida de la Istanbul va incepe de la ora 20:00 si se anunta tensionata, tinand cont de incidentele care au avut loc in ultimii ani, mai ales intre suporteri, la confruntarile turco-britanice. Besiktas isi doreste sa obtina prima victorie in fata unei echipe engleze pe propriul teren, in timp ce Tottenham, castigatoarea primei editii a Cupei UEFA, in 1972, are ca obiectiv cucerirea unui nou trofeu. In a doua intalnire din grupa, care va incepe de la ora 21:45, Leverkusen nu isi mai permite inca un pas gresit dupa infrangerea rusinoasa suferita in ultima etapa din campionat, 0-3 la Stuttgart. Mai mult, in acel meci s-a accidentat unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Bayer din acest sezon, Gonzalo Castro, care va lipsi in Belgia.
PE VIU. Pentru ca nu joaca in prima etapa, dinamovistii vor putea sa-si studieze pe viu viitoarele adversare in aceasta seara. Antrenorul Mircea Rednic o va urmari la lucru pe Besiktas impotriva careia echipa sa va debuta in grupe, peste doua saptamani, iar administratorul-delegat Cornel Dinu va asista la partida dintre FC Bruges si Bayer Leverkusen.
AMBITIE. Jucatorii dinamovisti au declarat inaintea antrenamentului de ieri ca sunt nerabdatori sa inceapa meciurile din grupele Cupei UEFA. ""Vrem sa ne masuram puterile cu echipe de top din Europa. Din cate am vazut, lumea nu ne acorda nici o sansa, insa noi vrem sa demonstram ca avem valoare"", a spus Andrei Margaritescu.

CLAUDIU NICULESCU SI LIGA