Sergent Sergentul Laurentiu Serban, unul dintre militarii raniti in Afganistan, a fost decorat, marti, la Targu-Mures, de presedintele Romaniei. Sergentului i-a fost conferita medalia Serviciul Credincios clasa I pentru razboi, ""in semn de recuno
Sergent

Sergentul Laurentiu Serban, unul dintre militarii raniti in Afganistan, a fost decorat, marti, la Targu-Mures, de presedintele Romaniei. Sergentului i-a fost conferita medalia Serviciul Credincios clasa I pentru razboi, ""in semn de recunoastere si apreciere pentru devotamentul exceptional dovedit in misiune"". Laurentiu Serban a fost ranit, in luna aprilie a acestui an, in timpul executarii unei misiuni de patrulare si monitorizare in teatrul de operatii din Afganistan. Presedintele a acordat, in cadrul aceleiasi ceremonii, Drapelul de Lupta pentru militarii Batalionului pentru Operatii Speciale ""Vulturii"". Pentru participarea la misiunile din Afganistan si pentru primirea celei mai inalte decoratii a statului roman, cu insemne de razboi, Jurnalul National il declara pe Laurentiu Serban ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.