A fost lansat gamepadul Logitech ChillStream care ofera o tehnologie unica pentru confortul gamerilor: un sistem inovator de racire care pastreaza mainile utilizatorilor reci si uscate. Produsul este special proiectat pentru noua generatie de platfor

A fost lansat gamepadul Logitech ChillStream care ofera o tehnologie unica pentru confortul gamerilor: un sistem inovator de racire care pastreaza mainile utilizatorilor reci si uscate. Produsul este special proiectat pentru noua generatie de platforme de jocuri Sony si este compatibil cu PlayStation3.
Tehnologia ChillStream include un ventilator de 40mm prin care circula 0.1 metri cubi de aer pe minut, fara un zgomot puternic. Curentul de aer dispune de trei setari - continuu, oprit si la intervale de timp - si este directionat spre trei zone ale mainii, care au cea mai mare nevoie de ventilatie.
Logitech ChillStream se va vinde in Europa cu 40 euro, dar abia din
martie 2007, cand va fi lansat sI PlayStation3.

Reprezentanta Epson in Romania

Compania Epson, membra a grupului japonez Seiko Epson Corporation, a deschis o reprezentanta in Romania si vizeaza, pentru anul fiscal in curs, care se va incheia la 31 martie 2007, o cifra de afaceri de 9,1 milioane de euro, in crestere cu 12,5% fata de exercitiul precedent. ""In anul 2005 am realizat in Romania o cifra de afaceri de opt milioane de euro, iar pentru perioada urmatoare obiectivul nostru este atingerea unei rate de crestere anuala de 10%"", a declarat directorul de vanzari si marketing al Epson Romania, Simona Decuseara.

""Perla Neagra"" high-tech

Ultimul accesoriu high-tech al doamnelor este ""Perla neagra"".
O bijuterie de mobil, de dimensiunile unei cutii pentru rujuri(90 X 35 X 17.8 mm) si cantarind numai 64g. Denumirea o datoreaza suprafetei metalice asemanatoare ca aspect cu perlele negre. Dispozitivul care permite navigarea este atasat pe partea laterala a telefonului, usurand utilizarea acestuia. Mobilul are incorporat un MP3
player, FM Stereo Tuner, voice recorder si un display OLED. Dispune de un transmitator Bluetooth Stereo pentru a putea fi folosit cu microfon sau casti, capacitatea de stocare poate atinge 1 GB prin utilizarea unui slot Trans-Flash. Incarcarea se face printr-un mini conector USB, care poate fi utilizat si pentru transferul de date.

Conceptul viitorului
Synaptics, companie care dezvolta solutii pentru interfetele dispozitivelor din domeniul comunicatiilor, lucreaza la un concept de telefon al generatiei urmatoare - Onyx, ajuns in stadiul de prototip. Tehnologia Synaptics transforma acest concept intr-o telecomanda a activitatii utilizatorului, demonstrand cum aplicatii precum GPS, muzica, teleconferinte pot rula simultan. Tehnologia ClearPad ofera un ecran sensibil la atingere, care recunoaste formele si gesturile, facand usoara manipularea icoanelor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.