Sunday Times publica relatari uluitoare despre Coreea de Nord, afirmand ca regimul de la Phenian omoara copiii nascuti cu malformatii si le forteaza sa avorteze pe femeile banuite de conceperea copiilor cu barbati straini, in cadrul masurilor de past
Sunday Times publica relatari uluitoare despre Coreea de Nord, afirmand ca regimul de la Phenian omoara copiii nascuti cu malformatii si le forteaza sa avorteze pe femeile banuite de conceperea copiilor cu barbati straini, in cadrul masurilor de pastrare a puritatii etnice. Ultima marturie despre politica de purificare etnica practicata de dictatorul Kim Jong-Il apartine medicului nord-coreean Ri Kwang-chol, care a parasit tara anul trecut. In timpul unei conferinte organizate la Seul, medicul a povestit ca in tara sa copiii nascuti cu handicapuri sunt omorati imediat dupa nastere. "In Coreea de Nord nu exista oameni cu defecte fizice", a explicat Ri, subliniind ca acesti bebelusi sunt ucisi de personalul medical si ingropati rapid. Marturiile acestuia confirma ipotezele conform carora regimul dictatorial de la Phenian este fondat mai degraba pe principii mistice de superioritate rasiala decat pe marxism. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.