Steaua - Real Madrid 1-4 / Galaxie prea indepartata Dupa Olimpique Lyon, care a invins in Ghencea cu 3-0, o alta mare echipa, Real Madrid, cea mai galonata din lume, ne-a aratat ca totusi suntem prea mici pentru fotbalul mare. Fosta camp

Steaua - Real Madrid 1-4 / Galaxie prea indepartata

Dupa Olimpique Lyon, care
a invins in Ghencea cu 3-0,
o alta mare echipa, Real Madrid, cea mai galonata din lume, ne-a aratat ca totusi suntem prea mici pentru
fotbalul mare.

Fosta campioana a Europei a venit in Ghencea intr-un moment mai delicat. Esec la Getafe, in Primera Division, si cu antrenorul Fabio Capello primind ultimatum.

VALOARE. Steaua nu a inceput rau, ba chiar a avut doua cornere in primele cinci minute, insa Ghionea nu a mai repetat isprava de la Kiev. Inevitabilul se produce foarte repede. Corner Guti si Sergio Ramos, impardonabil de singur, a reluat cu capul pentru 0-1. Era doar minutul 8. Obligati sa atace, ros-albastrii lasa spatii mari, iar Raul duce scorul la 2-0, dupa o faza lucrata de Robinho (a€™32).

FARA MILA. Dupa reluare, stelistii incep din nou mai bine. Nicolita cere penalty, se cere si al doilea imediat, la un presupus hent, insa arbitrul italian Roberto Rosetti a judecat bine ambele faze si nu a acordat nimic. Pe contraatac, Robinho inscrie un golazzo (a€™56), dar Steaua replica prin reusita lui Vali Badea (a€™64). Madrilenii nu au mila, iar Van Nistelrooy inchide tabela cu un lob peste aiuritul Carlos (a€™76). O victorie pentru aniversarea de 11 ani de participari in Liga Campionilor pentru capitanul Realului, Raul.

Dinamo Kiev - Lyon 0-3 / Lyon nu iarta nimic

DEFILEAZA. Francezii, maxim de puncte dupa trei meciuri


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.