O zi obisnuita se poate transforma intr-o clipa in cea mai fericita zi a vietii tale. E de ajuns sa vezi un vanzator ambulant de Jurnalul National si sa cumperi macar un ziar pentru a deveni milionar. Pescaru Octavian Alberto, 30 de ani, din comuna
O zi obisnuita se poate transforma intr-o clipa in cea mai fericita zi a vietii tale. E de ajuns sa vezi un vanzator ambulant de Jurnalul National si sa cumperi macar un ziar pentru a deveni milionar.
Pescaru Octavian Alberto, 30 de ani, din comuna Comana, judetul Giurgiu, aflat in traficul din Bucuresti, inr-o zi de vineri a pus ochii pe un Jurnalul National, nebanuind ca de fapt, pusese ochii pe propriul noroc. Ca orice cumparator al ziarului, si-a pus speranta in talonul razuibil pentru a scapa de grija zilei de maine.
De data asta speranta s-a transformat in realitate, iar Jurnalul National l-a facut ""Milionar peste noapte"" in cateva minute. O bucurie imensa a pus stapanire pe el, alungand toate gandurile negre de pana atunci. Va putea ""incepe viata de la zero"", asa cum ne-a declarat chiar el. Datoriile nelipsite oricarui roman de rand vor fi sterse cu cea mai mare pofta, lasand loc unei noi vieti mai linistite si mai calme pentru familia Pescaru. Daca slujba de instalator nu inseamna neaparat siguranta financiara a caminului d-lui Pescaru, Jackpotul de 280 de milioane castigat cu Jurnalul National la concursul, deja celebru, ""Milionar peste noapte"" l-a scapat de griji pentru mult timp. Se stie deja ca la castig, multi prieteni se arata, asa ca milionarul nostru din Giurgiu si-a luat toate masurile pentru a se apara de oportunisti, anuntandu-si numai sotia si parintii de marele noroc peste care a dat cumparand un Jurnalul National.
Cum d-l Pescaru nu a mai castigat niciodata un premiu, ci a muncit din greu pentru fiecare castig, toate sperantele sunt puse in acest mare Jackpot. Spera ca impreuna cu Jurnalul National viata lui va fi acum mai roz, asa cum merita orice om muncitor si familist.
Milionar peste noapte. Se intampla numai cu Jurnalul National.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.