Dinamo isi continua marsul fara greseala prin campionat chiar si fara suporteri, dupa ce sambata seara a bifat a 11-a victorie din tot atatea etape, pastrand avansul de noua puncte fata de Steaua si de 14 fata de Rapid. "Cainii rosii" au trecut la li
Dinamo isi continua marsul fara greseala prin campionat chiar si fara suporteri, dupa ce sambata seara a bifat a 11-a victorie din tot atatea etape, pastrand avansul de noua puncte fata de Steaua si de 14 fata de Rapid. "Cainii rosii" au trecut la limita de Farul, din nou gratie liniei de atac, formata din Ganea (foto) si Niculescu, cei doi marcand golurile unei victorii muncite, in fata unui adversar care s-a aparat cu toate liniile, dar care a avut si "tupeul" sa marcheze in poarta liderului. Vestea proasta pentru Dinamo este ca Ze Kalanga s-a accidentat destul de serios dupa o intrare dura a lui Maxim, existand riscul ca mijlocasul angolez sa devina indisponibil o luna. Un alt moment al serii a fost revenirea pe teren a lui Cosmin Pascovici, dupa o pauza de aproape o luna din cauza problemelor medicale ale fiului sau, el fiind trimis in joc sambata seara pentru o repriza, chiar impotriva fostei sale echipe. "A fost un meci greu, dar este totusi o victorie meritata. Imi pare rau ca nu am invins la un scor mai categoric, pentru ca ocazii am avut in ambele reprize. Am intalnit o echipa foarte motivata, cu o aparare foarte buna, uneori chiar exagerata. Au bagat vapoarele in poarta", a comentat Rednic dupa meci. Tehnicianul dinamovist s-a aratat deranjat de jocul "la limita" practicat de constanteni, explicand ca acest lucru i-a creat o stare de nervozitate in timpul meciului. "M-am enervat mai mult atunci cand am aflat ca s-ar putea sa nu-l putem folosi pe Ze Kalanga o luna de zile. Este o pierdere mare pentru noi. Asteptam sa vedem ce zice doctorul", a precizat Rednic. Acesta a atacat si decizia Comisiei de disciplina a FRF ca Dinamo sa joace cu portile inchise dupa incidentele de la meciul cu Rapid: "A fost foarte greu pentru noi fara suporteri si sper sa nu se mai intample asa ceva. Nici nu stii ce este, un meci amical, un antrenament... Nu e o solutie, n-are nimeni de castigat". Atacantul Ionel Ganea considera ca alaturi de el mai multi jucatori au sanse la titlul de golgheter in acest sezon. "Suntem mai multi fotbalisti care luptam pentru acest titlu. E inclus aici si Nicolae Dica, de la Steaua, Coroian, de la Cluj, Mara de la UTA. Consider ca avem sanse egale", a spus Ganea, care este lider in aceasta ierarhie cu 10 reusite. Ionel Ganea a subliniat ca a jucat pentru prima oara in cariera fara spectatori. "Nu este foarte placut, dar se mai intampla. Li s-a intamplat si rivalelor noastre. Speram ca pe viitor suporterii sa inteleaga si sa fie alaturi de noi. Nu ne gandim deocamdata la Liga Campionilor, ci la grupele Cupei UEFA. O luam pas cu pas", a spus Ganea. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.