Sambata a fost zi plina pentru adversarele echipelor romanesti in cupele europene. STEAUA. Lyon, rivala ""ros-albastrilor"" in grupa E a Ligii Campionilor, a obtinut a saptea victorie consecutiva in Ligue 1, 2-1 acasa cu Saint-Etienne. Pentru echipa
Sambata a fost zi plina pentru adversarele echipelor romanesti in cupele europene.
STEAUA. Lyon, rivala ""ros-albastrilor"" in grupa E a Ligii Campionilor, a obtinut a saptea victorie consecutiva in Ligue 1, 2-1 acasa cu Saint-Etienne. Pentru echipa antrenata de Gerard Houllier au marcat Tiago si Juninho. Brazilianul, considerat a fi cel mai bun executant al fazelor fixe din lotul campioanei Frantei, a ratat un penalty in minutul 82. In Ucraina, Dinamo Kiev, o alta componenta a grupei E, a invins cu 2-0 pe terenul lui Dnepr Dnepropetrovsk, in urma reusitelor lui Milevsky (a€™22) si Rincon (a€™59).
RAPID. Paris Saint-Germain a castigat cu 4-2 partida cu Sedan, ultima dinaintea confruntarii cu Rapid, din prima etapa a grupei G a Cupei UEFA. Frau, Yepes si Pauleta, de doua ori, au marcat golurile parizienilor. PSG a jucat o repriza in inferioritate numerica dupa ce Frau, autorul primului gol, a fost eliminat pentru o intrare cu crampoanele pe coapsa unui adversar. Rapid va intalni formatia franceza joi, de la ora 21:00. O alta adversara a giulestenilor, Panathinaikos, a remizat, 3-3, pe terenul lui OFI Creta, dupa ce pana in minutul 64 a fost condusa cu 3-0. Pentru Panathinaikos au marcat Ivanschitz (a€™64 si a€™68) si Salpigidis (a€™81). Celelalte doua componente ale grupei G, Hapoel Tel-Aviv si Mlada Boleslav, au evoluat in campionatele lor aseara.
DINAMO. Tottenham a terminat la egalitate, 1-1 in deplasare cu Aston Villa. Adversara lui Dinamo din grupa B a Cupei UEFA a obtinut acest rezultat datorita unui autogol al lui Angel, cel care mai tarziu a ratat si un penalty. Tottenham a jucat in inferioritate din minutul 73, cand a fost eliminat Calum Davenport. In Germania, Leverkusen a pierdut, 0-3, pe terenul lui Stuttgart. FC Bruges si Besiktas, au jucat dupa inchiderea editiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.