Stadionul "Steaua" se afla in proprietatea Ministerului Apararii Nationale, care a refuzat orice incercare de concesionare catre FC Steaua, in ciuda faptului ca arena nu-i foloseste la absolut nimic. Gigi Becali, patronul gruparii din Ghencea, a ceru
Stadionul "Steaua" se afla in proprietatea Ministerului Apararii Nationale, care a refuzat orice incercare de concesionare catre FC Steaua, in ciuda faptului ca arena nu-i foloseste la absolut nimic. Gigi Becali, patronul gruparii din Ghencea, a cerut in mod repetat ca arena sa-i fie cedata pentru un numar mare de ani, fiind dispus sa dea in scris ca va investi sume considerabile. MApN nu doreste insa cu nici un chip sa se desparta de stadion dar, chiar si in aceste conditii, Gigi Becali a investit in ultimul an peste doua milioane de euro, bani care au transformat stadionul din Ghencea intr-unul la standarde occidentale. Mai mult, boss-ul stelist are proiecte imediate de marire a capacitatii de la 30.000 de locuri la 50.000 de locuri si acoperirea tribunelor, investitii care se cifreaza la alte cateva milioane de euro. In conditiile in care un om scoate bani din buzunarul propriu pentru a amenaja un stadion care este folosit, e adevarat, contra cost, si de echipa nationala, si pe care ar putea juca si alte cluburi, MApN continua sa refuze sa discute problema Stadionului "Steaua". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.