Dupa ce au refuzat oferta Stelei de a juca in Ghencea, in cazul in care vor evolua in grupele Ligii Campionilor, cei de la Dinamo se vad intr-o situatie ingrata, mai ales ca MAI a hotarat sa nu acorde sprijin pentru modernizarea stadionului Dinamo.

Dupa ce au refuzat oferta Stelei de a juca in Ghencea, in cazul in care vor evolua in grupele Ligii Campionilor, cei de la Dinamo se vad intr-o situatie ingrata, mai ales ca MAI a hotarat sa nu acorde sprijin pentru modernizarea stadionului Dinamo.

Acum doua zile, Dumitru Dragomir, presedintele LPF, solicita organismelor de stat sa se implice in modernizarea stadioanelor. Mai precis, Ministerului Administratiei si Internelor si Ministerului Transporturilor. Apelul se referea la starea stadioanelor Dinamo, respectiv Rapid.

SPERANTE. Daca situatia din Giulesti pare a-si gasi o rezolvare, George Copos anuntand ca se fac demersuri pentru concesionarea arenei, se pare ca aceea din Stefan cel Mare este mai complicata. In urma cu cateva zile, actionarii dinamovisti declarau ca au ajuns la o intelegere cu cei din minister, astfel incat sa fie alocate sumele necesare modernizarii arenei. ""Este vorba de o executie bugetara, care a inceput in urma cu opt ani. Pana la iarna, va fi instalata noua tabela, iar pana la vara va fi gata masa presei. Va fi acoperita si tribuna I. Sigur, lucrarile se vor termina pana la data startului editiei viitoare a Ligii Campionilor"", declara Eugen Colita, vicepresedintele CS Dinamo, proprietarul stadionului din partea MAI.

REFUZ. Surse apropiate lui Vasile Blaga, ne-au declarat ca responsabilii din conducerea MAI au fost surprinsi sa afle din presa ca vor suporta cheltuielile pentru refacerea stadionului. ""Este o bazaconie. Domnii de la Dinamo nu-si suporta nici macar cheltuielile de intretinere. Ei sunt deja in litigiu cu CS Dinamo, pentru ca au restante la plata. Domnii de la Dinamo au facut o declaratie fara ca macar sa discute cu noi inainte. Din cate stiu eu, ultima intalnire dintre ei si conducerea ministerului a fost in primavara, cand i-am si rugat sa faca un audit al clubului. Cum ati vazut dumneavoastra acel audit, asa l-am vazut si noi... Exista la complexul «Dinamo» niste investitii, incepute inca din 1999, in valoare de 60 de miliarde de lei, dar ele se refera la pista de atletism, la construirea unei copertine... Pentru Ministerul de Interne, Stadionul Dinamo nu reprezinta prioritate.""

""Nu-mi da mie Tariceanu fonduri suplimentare pentru stadion""

Ministrul de Interne este diplomat si probabil dinamovist. El declara ca, desi ar vrea, nu poate sa ajute echipa de fotbal din Stefan cel Mare.

Jurnalul National: Domnule ministru, probabil ca ati aflat si dumneavoastra ca Ministerul de Interne va investi 14 milioane de euro in lucrarile de refacere a Stadionului Dinamo...


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.