Presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan, a declarat ca este posibil ca orasul din Piatra Neamt sa gazduiasca atat sedinta Comitetului Executiv al FRF, cat si meciul Romania-Luxemburg, din cadrul preliminariilor Euro 2008. "Am facut, int
Presedintele de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan, a declarat ca este posibil ca orasul din Piatra Neamt sa gazduiasca atat sedinta Comitetului Executiv al FRF, cat si meciul Romania-Luxemburg, din cadrul preliminariilor Euro 2008. "Am facut, intr-adevar, o propunere lui Mircea Sandu pentru a aduce echipa nationala la Piatra Neamt, intr-un meci oficial. In principiu, pe 20 noiembrie avem Comitetul Executiv al FRF la Piatra Neamt. Atunci se vor putea hotari multe cu privire la locul de disputare al viitorului meci oficial al Nationalei", a decarat Stefan. Presedintele de onoare al Ceahlaului a mai spus ca reusita organizarii meciului Romania - Luxemburg, programat pe 28 martie 2007, la Piatra Neamt va bucura intreaga Moldova, criticand totodata atitudinea publicului de pe stadionul din Ghencea la meciul Romania - Belarus. "Nu-i posibil sa ai asemenea reactii fata de jucatorii propriei echipe nationale. Nu stiu daca suporterii din Bucuresti merita sa mai vada Nationala", a spus Stefan. "Pinalti" a facut referire si la sansele de organizare a meciului Romania - Luxemburg, in orasul al carui primar este. "Sunt in jur de 70 la suta sanse sa aducem Nationala in orasul nostru pentru jocul cu Luxemburg, insa hotararea finala este conditionata si de o alta decizie. Ramane de vazut si daca oficialii din Luxemburg vor accepta sa vina cu un avion charter pe aeroportul din Bacau. De acolo, i-am prelua cu un autocar si i-am aduce la Piatra Neamt", a concluzionat Stefan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.