Regizor, scenarist
Varsta: 35 de ani Filmul lui Radu Muntean ""Hartia va fi albastra"", care a avut premiera mondiala la Locarno, in august, se poate viziona incepand de astazi si in cinematografele din Bucuresti, Cluj si Iasi. Cu o actiune
Regizor, scenarist
Varsta: 35 de ani Filmul lui Radu Muntean ""Hartia va fi albastra"", care a avut premiera mondiala la Locarno, in august, se poate viziona incepand de astazi si in cinematografele din Bucuresti, Cluj si Iasi. Cu o actiune desfasurata intr-o singura noapte din decembrie a€™89, ""Hartia va fi albastra"" incepe cu deznodamantul povestii si se incheie revenind la acel moment. In acest film, regizorul a construit cu realism o lume absurda - una in care tineri manati de impulsuri revolutionare se trezesc cu arme in mana si trag in nestire, in care oameni fara nici o vina cad victime confuziei generale si sunt macelariti stupid. Potrivit regizorului, filmul este, la fel ca Revolutia, ""o tragi-comedie"". Pentru premiera si in Romania a celui de-al doilea lungmetraj al sau, Jurnalul National il declara pe Radu Muntean ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.