Disparut de mai multa vreme din centrul fotbalului romanesc, fostul procurator si presedinte de cluburi Giovani Becali se confrunta cu grave probleme de sanatate si a intrat si in atentia justitiei romane. In vreme ce magistratii Tribunalului

Disparut de mai multa vreme din centrul fotbalului romanesc, fostul procurator si presedinte de cluburi Giovani Becali se confrunta cu grave probleme de sanatate si a intrat si in atentia justitiei romane.

In vreme ce magistratii Tribunalului Bucuresti au admis contestatia afaceristului Constantin Anton si au dispus redeschiderea dosarului in care Becali este acuzat de talharie si santaj, fostul presedinte al lui Dinamo trece prin momente delicate si din punct de vedere medical.

INTERNAT. Dupa ce a fost internat la Spitalul Euroclinic, aflat chiar langa stadionul din Stefan cel Mare, din cauza unor probleme cardiace, fostul impresar FIFA se afla de cateva zile la o clinica privata din Italia. Surse apropiate lui Giovani Becali sustin ca motivul il constituie efectuarea unei interventii chirurgicale pentru implantarea unui by-pass. In urma cu cateva zile, Becali a suferit un atac de cord, fiind nevoit sa apeleze de urgenta la serviciile clinicii din Bucuresti, acolo unde a fost tinut sub observatie.

DOSAR. Initial, dosarul impotriva lui Giovani Becali fusese inchis de Parchetul Buftea, procurorii considerand ca fostul impresar nu se face vinovat de acuzatiile aduse de Anton. Daca urmarirea penala se incheie cu concluzia ca omul de fotbal este vinovat, el ar putea primi o pedeapsa intre 1 si 5 ani de inchisoare. Momentan, Becali nu poate fi contactat, numele localitatii italiene unde se afla acum fiind pastrat sub tacere de apropiatii sai.

CE ESTE BY-PASS


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.