La varsta de 38 de ani, actualul manager al gruparii pitestene s-a aratat deranjat de comportamentul fostei sale echipe, CFR Cluj, care l-a amendat cu suma de 100.000 de euro. Ultimul mohican al ""generatiei de aur"", Dorinel Munteanu, ar putea
La varsta de 38 de ani, actualul manager al gruparii pitestene s-a aratat deranjat de comportamentul fostei sale echipe, CFR Cluj, care l-a amendat cu suma de 100.000 de euro. Ultimul mohican al ""generatiei de aur"", Dorinel Munteanu, ar putea pune capat carierei de jucator la varsta de 38 de ani si jumatate. Motivul tine de faptul ca fosta sa echipa, CFR Cluj, a decis sa-l suspende din activitatea de jucator pana in vara lui 2007, Munteanu putand activa doar ca tehnician la FC Arges. ACUZATII. Fostul antrenor al lui CFR acuza conducerea clujeana, despre care a spus ca minte si pacaleste jucatorii. ""Au pus acel punct in regulament, cu amenda, pentru a-i trage pe sfoara pe jucatori. Este o furaciune ce au facut. In acelasi timp, mint ca as fi avut datorii de un milion de euro si din acest motiv am fugit de la echipa, sau ca m-au imprumutat ei cu bani. Aberatii fara margini. Oricum, am decis sa ma retrag din activitatea de jucator"", a declarat managerul general al pitestenilor. Trimiterea este evidenta catre patronul Arpad Paszkany, cel care a declarat ca ""Munti"" ar avea datorii si ca este inconjurat de prieteni dubiosi. Dorinel Munteanu a tinut sa lamureasca si problema plecarii de la CFR Cluj: ""Imi pare rau ca am plecat, insa nu s-au comportat profesionist. Eu am primit oferta dupa ce ei cautau deja alt antrenor. Mi-a confirmat Ioan Andone acest lucru"". Referitor la partida directa cu fosta sa echipa, din etapa a 12-a, Munteanu a declarat ironic: ""Am inteles ca voi fi primit cu ostilitate, exista persoane care vor sa-mi pateze numele. Cred ca voi sta o repriza pe o banca si o alta pe cealalta. Asa voi lua prima din ambele parti"". CONTRAZICERE
""Daca doream, puteam sa vorbesc cu 100 de antrenori, era problema noastra, a conducerii. Munteanu nu are nici o scuza ca a plecat de la echipa, indiferent cu cine vorbisem noi. Celebra clauza el a cerut-o, in situatia in care si-ar fi gasit un angajament in Germania in doi ani, unde viseaza sa antreneze. El a plecat, nu l-am dat noi afara""
Iuliu Muresan
presedinte CFR Cluj HOTARAT
""Am decis sa ma retrag din activitatea competitionala. M-a deranjat ce au spus anumite persoane de la Cluj la adresa mea. Numai aberatii si minciuni. Am informatii ca la meciul direct mi se pregateste o primire urata de catre anumiti oameni, care vor fi platiti de sefi sa strige ostil impotriva mea""
Dorinel Munteanu
manager-general FC Arges


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.