Cristina Stamate, Anemona Minculescu si Jean Paler au fost chemati la Politia Capitalei. Pe bune! Directia Generala de Politie a Muncipiului Bucuresti, prin serviciul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, a lansat ieri ""Nu asa ajungi actr
Cristina Stamate, Anemona Minculescu si Jean Paler au fost chemati la Politia Capitalei. Pe bune! Directia Generala de Politie a Muncipiului Bucuresti, prin serviciul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, a lansat ieri ""Nu asa ajungi actrita!"", o campanie de informare si prevenire a abuzurilor sexuale impotriva copiilor, pornografiei si prostitutiei infantile si traficului de minori. La conferinta de presa au fost prezenti si artistii Anemona Minculescu, Cristina Stamate si Jean Paler. ""Nu poti sa ajungi vedeta dansand in cluburi de noapte! Trebuie sa treci prin facultatea de profil, prin ani de munca. Si eu am facut compromisuri, insa doar in sensul ca am acceptat si roluri nu tocmai pe masura mea"", a mentionat Cristina Stamate. EXPUNERE. Jean Paler va regiza un spectacol care va fi prezentat in scolile si liceele din Bucuresti. Actorul-regizor va semna si scenariul, inspirat din problemele minorilor. ""In ultima vreme se intampla mari nenorociri, in sensul ca pe Internet circula poze cu eleve dezbracate. Dar si vedetele sunt expuse.
Va dau doar exemplul Bebelusei care dansa pe masa Carcotasilor de la Prima TV si ale carei poze indecente, facute la betie, au fost publicate chiar si in ziare.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.