Dupa ce a ratat cucerirea Cupei Romaniei in disputa cu rivala SC Miercurea Ciuc, campioana hocheiului romanesc, Steaua-Suki, poate considera ca norocul i-a suras in Cupa Continentala, "militarii" urmand sa evolueze in turul II preliminar intr-o grupa
Dupa ce a ratat cucerirea Cupei Romaniei in disputa cu rivala SC Miercurea Ciuc, campioana hocheiului romanesc, Steaua-Suki, poate considera ca norocul i-a suras in Cupa Continentala, "militarii" urmand sa evolueze in turul II preliminar intr-o grupa mai accesibila, alaturi de Kazakhmys Karaganda (Kazahstan), CG Puigcerda (Spania) si MKS Cracovia (Polonia). De altfel, ieri, presedintele sectiei de hochei pe gheata a CSA Steaua, Cristian Carlan, a recunoscut faptul ca ros-albastrii au sanse de calificare in turul al treilea al Cupei Continentale, un rezultat care ar reprezenta o premiera in hocheiul romanesc. "Este singura grupa in care avem sanse reale de calificare, pentru ca celelalte doua ar fi fost inaccesibile pentru noi. Am avut noroc la tragerea la sorti si pot spune ca in aceasta grupa avem sanse, minime, este drept, dar reale de calificare", a spus Carlan, mentionand ca meciurile din grupa D se vor disputa la sfarsitul saptamanii, la Cracovia, Steaua urmand sa intalneasca vineri, de la ora 15.30, echipa spaniola, sambata, de la aceeasi ora, gruparea kazaha, iar duminica, de la ora 19, formatia gazda, MKS Cracovia. Castigatoarea seriei va accede in faza superioara a primei competitii europene intercluburi. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.