Revitalizarea cotidianului ""Adevarul"" prin cooptarea in formula de conducere a catorva nume importante din trustul Ringier e ultima ""noutate"" care circula pe piata media. Directorul executiv Razvan Corneteanu si redactorul-sef al tabloidului

Revitalizarea cotidianului ""Adevarul"" prin cooptarea in formula de conducere a catorva nume importante din trustul Ringier e ultima ""noutate"" care circula pe piata media.

Directorul executiv Razvan Corneteanu si redactorul-sef al tabloidului Libertatea, Adrian Halpert, sunt vizati, se pare, sa preia destinele viitorului trust ""Adevarul"", patronat de omul de afaceri Dinu Patriciu. Miscarile de trupe sunt insa infirmate de Adrian Halpert: ""Daca ne gandim ca Ringier Romania are 600 de angajati, patru sau cinci plecari nu inseamna nimic. De unde aceasta certitudine, atat timp cat nici unul dintre demisionari nu s-a «indreptat» spre nicaieri? Ce sanse dau acestui proiect?! Nu ma pot pronunta atat timp cat, deocamdata, exista doar «Adevarul», care n-are deloc o situatie stralucita. De aici si pana la construirea unui trust de presa e cale lunga. Performanta nu se face batand din palme. «Sursele» vorbesc multe si de si mai multe ori spusele lor nu se adeveresc. E firesc sa existe un interes pe piata pentru omul care conduce de 11 ani Libertatea. Nu neg un asemenea interes, care ma onoreaza. Mai rau e atunci cand nimeni nu se intereseaza de performantele tale. Inseamna ca traiesti degeaba, din punct de vedere al vietii profesionale"", a conchis Halpert. (S.M.)

ASIGURARI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.