Romania a invins Georgia cu 20-8 in primul meci din grupa B de calificare la turneul final al Cupei Mondiale. In partida disputata la Bucuresti. Romania a invins Georgia cu 20-8 in primul meci din grupa B de calificare la turneul final al Cupei Mo
Romania a invins Georgia cu 20-8 in primul meci din grupa B de calificare la turneul final al Cupei Mondiale. In partida disputata la Bucuresti. Romania a invins Georgia cu 20-8 in primul meci din grupa B de calificare la turneul final al Cupei Mondiale. In partida disputata la Bucuresti, pe terenul Steaua II, punctele ""stejarilor"" au fost aduse de Florin Vlaicu (trei lovituri de penalizare si o transformare) si Romeo Gontineac (un eseu).
""Este un rezultat foarte important pentru noi. Sunt multumit de scor, insa nu si de maniera de joc. Am avut mult entuziasm si am jucat bine o perioada de timp, insa trebuia sa castigam mai detasat"", a spus dupa meci managerul nationalei, Robert Antonin. Din grupa B mai face parte si Spania, pe care Romania o va intalni la 14 octombrie, la Madrid. Castigatoarea grupei se va califica la Cupa Mondiala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.