Cele mai tensionate momente ale partidei cu Belarus s-au inregistrat in ultimele 20 de minute, cand Adrian Mutu,vedeta ""tricolorilor"", s-a accidentat si, aflat pe marginea terenului, a intrat in conflict cu suporterii din Ghencea. In minutu

Cele mai tensionate momente ale partidei cu Belarus s-au inregistrat in ultimele 20 de minute, cand Adrian Mutu,vedeta ""tricolorilor"", s-a accidentat si, aflat pe marginea terenului, a intrat in conflict cu suporterii din Ghencea.

In minutul 70 al meciului, dupa un contact aerian cu un stoper bielorus, Mutu s-a trezit cu capul spart si a iesit in afara terenului pentru a primi ingrijiri medicale.

APOSTROFARI. Nemultumiti de prestatia jucatorului de la Fiorentina, fanii de la peluza I au inceput sa-l apostrofeze pe internationalul roman. Iritat de reactia suporterilor, Adrian Mutu a gesticulat catre acestia, aratandu-le rana de pe cap si strigandu-le: ""Pentru voi, ba, pentru voi!"". A fost momentul in care ""ultrasii"" au declansat un adevarat potop de injuraturi si de obiecte asupra vedetei tricolorilor. Imediat dupa ce a fost tratat de medici, extrem de nervos si vociferind in continuu in directia tribunelor, Mutu s-a grabit direct catre banca de rezerve. Intr-un dialog aprins cu selectionerul Victor Piturca, fotbalistul i-a cerut acestuia sa-l schimbe, antrenorul conformandu-se si trimitandu-l in joc pe rapidistul Mugurel Buga. La final, Mutu a plecat direct la vestiare, renuntand sa mai salute publicul alaturi de colegii sai, iar la circa o ora dupa meci a parasit stadionul in graba, evitand contactul cu presa.

REACTII. Cu exceptia capitanului Cristian Chivu, care a fost mai rezervat, ceilalti tricolori, in frunte cu selectionerul Victor Piturca, i-au luat apararea lui Adrian Mutu. ""Are o rana foarte urata, medicul l-a cusut in vestiar. Era foarte afectat, dar i-am spus ca nu trebuie sa bage in seama 2-3 betivi sau pusti care erau acolo si care l-au injurat foarte urat. Dar asta ne este meseria, trebuie sa suportam orice"", a declarat Victor Piturca. ""Daca meciul se juca in Stefan cel Mare era normal ca Mutu sa nu fie huiduit, pentru ca el a jucat la Dinamo"", a reactionat si mijlocasul Florentin Petre. La randul lui, atacantul Claudiu Niculescu, a spus: ""Daca se juca in Stefan cel Mare, nu se intampla asa ceva. Mutu nu era fluierat, doar a jucat la Dinamo. Dar nu vreau sa comentez despre suporteri, pentru ca nu este treaba mea"". ""E inadmisibil ce s-a petrecut cu Mutu. Nu stiu ce sa mai cred despre modul in care suntem tratati in Bucuresti"", a spus si stoperul Gabriel Tamas.

GAEV, CRITICAT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.