Comercializati de parinti pentru sume derizorii, copiii devin bataia de joc a cumparatorilor. O fata din Romania in varsta de 15 ani a fost vanduta ca sclava la cinci barbati, care au cumparat-o pe rand, dupa cum informeaza ziarul german Bild i

Comercializati de parinti pentru sume derizorii, copiii devin bataia de joc a cumparatorilor.

O fata din Romania in varsta de 15 ani a fost vanduta ca sclava la cinci barbati, care au cumparat-o pe rand, dupa cum informeaza ziarul german Bild in editia sa de ieri, citat de Rompres. Pretul? Cateva mii de euro.

Cezara are pe brat si pe piept mai multe tatuaje. Nimic neobisnuit am putea spune, doar ca tatuajele fetei sunt cu numele barbatilor care au cumparat-o. Prima data cand aceasta avea doar 6 ani. Pentru stapanii ei, fata facea trotuarul, iar unuia dintre ei i-a fost chiar si sclava sexuala personala.

Totul a pornit de la neintelegerile din familie. Tatal Cezarei bea mult, iar datoriile cresteau zi de zi. A venit apoi groaznica idee a mamei de a-si vinde fata patronului localului de joc.

VICTIMA. Fotografia Cezarei, din publicatia germana Bild


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.