Deputatul PIN Lavinia Sandru acuza institutul CURS de realizarea unui sondaj mincinos, care indica faptul ca increderea populatiei in Mona Musca ar fi crescut, dupa ce aceasta a fost deconspirata de CNSAS drept colaborator al Securitatii. "Conform ul
Deputatul PIN Lavinia Sandru acuza institutul CURS de realizarea unui sondaj mincinos, care indica faptul ca increderea populatiei in Mona Musca ar fi crescut, dupa ce aceasta a fost deconspirata de CNSAS drept colaborator al Securitatii. "Conform ultimului sondaj CURS ce o dadea atat de bine pe Mona Musca, romanii apreciaza la ea faptul ca a mintit. Asa ca noi am instituit un trofeu "Pinochio" pentru institutele de sondare a opiniei publice, iar laureatul din aceasta luna este chiar institutul CURS", a afirmat ieri Sandru. Ea a mentionat ca, daca sondajul este adevarat, atunci va face un apel catre toti oamenii politici din Romania, de la primari la presedinte, sa inceapa sa minta, in cazul in care vor sa creasca in sondaje. De altfel, liderul PIN a sugerat ca directorul executiv al CURS ar fi consilierul de imagine al lui Traian Basescu. "Stam sa ne gandim ca umflarea in sondaje a Monei Musca are la baza dorinta de a lovi in perspectiva PNL. Si cine are acest interes? Traian Basescu si serviciile secrete", a adaugat Sandru. (R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.