Antrenorul lui Sahtar Donetk, Mircea Lucescu, a declarat ieri ca toate tensiunile de la Rapid, care au culminat cu demisia presedintelui executiv Dinu Gheorghe, s-ar putea rasfrange asupra starii de spirit a echipei. "Pacat ca se ajunge ca in momente
Antrenorul lui Sahtar Donetk, Mircea Lucescu, a declarat ieri ca toate tensiunile de la Rapid, care au culminat cu demisia presedintelui executiv Dinu Gheorghe, s-ar putea rasfrange asupra starii de spirit a echipei. "Pacat ca se ajunge ca in momente bune oamenii sa se desparta. Este foarte greu sa treci peste momentele de euforie. Toate se rasfrang asupra starii de spirit de la echipa. Nu stiu in ce masura il va afecta pe Razvan. El si-a propus sa continue sa aiba rezultate bune in Europa", a comentat Mircea Lucescu faptul ca Dinu Gheorghe a renuntat joi la functia de presedinte executiv al FC Rapid. Tehnicianul de la Sahtar considera ca pentru Rapid cel mai dificil adversar in grupa G a Cupei UEFA va fi Paris Saint-Germain, o echipa "super-motivata". "Este foarte important sa ai doua victorii in meciurile de acasa si atunci calificarea este aproape rezolvata. Este foarte important, insa, si locul ocupat in grupa, pentru ca de el depinde adversarul din primavara, cand in Cupa UEFA vin si echipele din Liga Campionilor", a adaugat M. Lucescu. Acesta a sosit ieri in Romania, impreuna cu Sahtar, in vederea meciului amical cu Dinamo, care urma sa dispute aseara. "Este nevoie de astfel de actiuni, pentru continuitate in pregatire. Doua saptamani de pauza inseamna foarte mult pentru o echipa angrenata in cupele europene", a spus M. Lucescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.