Fundasul stelist Sorin Ghionea a devenit indisponibil pentru partida pe care Nationala o va disputa in aceasta seara cu Belarus, din cauza unor probleme sciatice aparute in timpul antrenamentului de joi seara. Imediat dupa sedinta de pregatire, Ghion
Fundasul stelist Sorin Ghionea a devenit indisponibil pentru partida pe care Nationala o va disputa in aceasta seara cu Belarus, din cauza unor probleme sciatice aparute in timpul antrenamentului de joi seara. Imediat dupa sedinta de pregatire, Ghionea a parasit cantonamentul selectionatei Romaniei de la Mogosoaia pentru a efectua un set de analize suplimentare. "Imi pare rau pentru Ghionea. Era titular pentru meciul cu Belarus. Acum iarasi vor fi framantari in lot, cu privire la cine va juca in locul lui", a declarat selectionerul Victor Piturca. In urma accidentarii lui Ghionea si a faptului ca un alt fundas central, Cristian Chivu, va fi folosit in linia de mijloc, pe postul de "inchizator", este posibil ca dinamovistul Stefan Radu sa debuteze in echipa nationala, urmand sa joace alaturi de Tamas in centrul defensivei. "Mi-a placut foarte mult atitudinea pe care Radu a avut-o la antrenamente. El poate fi unul dintre titulari in partida cu Belarus. Chiar daca are doar 19 ani, are tupeul necesar sa faca fata atacantilor adversi", a spus Piturca. O alta varianta pentru inlocuirea lui Ghionea este colegul sau de la Steaua, Dorin Goian, insa ultimele evolutii ale acestuia au fost slabe, culminand cu eliminarea din ultima etapa din Liga I, la meciul de la Iasi cu Politehnica. Totusi, experienta stelistului poate fi decisiva in alegerea lui Piturca, mai ales ca Romania este obligata sa castige partida de diseara pentru a ramane in cursa de calificare. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.