Directorul de licentiere Viorel Duru (foto), care a inspectat ieri arena din Caracal, a declarat ca isi va da acordul ca Universitatea Craiova sa joace pe acest teren urmatoarele doua meciuri de acasa, dupa ce clubului oltean i-a fost suspendat Stadi
Directorul de licentiere Viorel Duru (foto), care a inspectat ieri arena din Caracal, a declarat ca isi va da acordul ca Universitatea Craiova sa joace pe acest teren urmatoarele doua meciuri de acasa, dupa ce clubului oltean i-a fost suspendat Stadionul "Ion Oblemenco". "Chiar daca pana la aceasta ora nu sunt montate decat 3300 de scaune, am convingerea ca pana marti, cel tarziu, stadionul va arata asa cum trebuie pentru a gazdui meciuri din Liga I. Mi s-a dovedit cu facturi si cu devize ca toate materialele sunt cumparate. Chiar in acest moment voi lua legatura cu cei de la LPF si imi voi da acordul pentru ca meciurile cu Ceahlaul si Pandurii sa se dispute pe aceasta arena", a spus Duru. Primarul Caracalului, Gheorghe Anghel, a declarat ca Universitatea este formatia intregii regiuni si a investit un miliard de lei in stadion. "Daca Universitatea are si asa multi dusmani, trebuie sa o mai ajute cineva. Echipa este a intregii regiuni si am decis ca merita sa aiba cele mai bune conditii sa joace meciurile cu Ceahlaul si Pandurii la Caracal. Sunt convins ca le vom purta noroc si lumea va veni in numar mare la stadion", a afirmat Anghel. Presedintele lui FC Caracal, Jean Nitulescu, a spus ca jucatorii Craiovei se vor simti ca acasa. "De fapt, multi dintre ei au jucat doua sezoane aici si sunt obisnuiti cu vestiarele si gazonul. Mi-e teama pentru orasul Craiova ca, dupa ce vor obtine victorii, o sa-si doreasca sa joace toate meciurile la Caracal", a precizat Nitulescu. Directorul executiv al Universitatii, Ovidiu Costesin, le-a multumit oficialilor din Caracal pentru ajutorul acordat. "Contractul cu Primaria Craiova pentru inchirierea stadionului expira in vara anului 2007 si luam in calcul disputarea meciurilor de acasa la Caracal", a declarat Costesin. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.