In tara
In regiunile din sudul si estul tarii cerul va fi mai mult noros. In Oltenia, Muntenia si Dobrogea vor fi ploi locale, in general slabe. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare. Vantul va sufla moderat in sud-est. Temp
In tara
In regiunile din sudul si estul tarii cerul va fi mai mult noros. In Oltenia, Muntenia si Dobrogea vor fi ploi locale, in general slabe. In restul teritoriului innorarile vor fi temporare. Vantul va sufla moderat in sud-est. Temperaturile maxime se vor situa intre 15 si 23 de grade, iar cele minime intre 4 si 14 grade, mai scazute in estul Transilvaniei. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata in zonele intracarpatice si pe litoral.
La Bucuresti
Cerul va fi noros si trecator va ploua, indeosebi dupa-amiaza si noaptea. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 18 grade, iar cea minima de 11-12 grade.
Prognoza pentru zona de munte
Cerul va fi mai mult noros si local vor fi ploi slabe in Carpatii Meridionali si Orientali. In restul zonei vor fi innorari temporare si ploi cu totul izolate. Vantul va sufla slab pana la moderat pe creste. Temperatura aerului va scadea usor. Dimineata si noaptea pe vai vor fi conditii de ceata.
Cerul va fi noros indeosebi in Carpatii Meridionali, Muntii Banatului si Carpatii de Curbura unde vor fi ploi locale. In restul zonei innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala cu totul izolat. Vantul va sufla slab pana la modearat. Temperatura aerului va continua sa scada usor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.