Pe calea spre al saptelea cer sunt excluse notele false. Sunt stiluri muzicale care par sa contribuie la ""acordarea"" mai rapida a partenerilor. Uneori cu accente stridente, chiar periculoase. Pe vremea bunicii a fost sex, love si vals. Mai ap

Pe calea spre al saptelea cer sunt excluse notele false. Sunt stiluri muzicale care par sa contribuie la ""acordarea"" mai rapida a partenerilor. Uneori cu accente stridente, chiar periculoase.

Pe vremea bunicii a fost sex, love si vals. Mai apoi sex, mai putin love si mult rocka€™n roll. Pentru ca acum sa ramana doar mult sex pe un fond de hip-hop. Doctorul Adrian North, psiholog la Universitatea Leicester este convins ca este o legatura directa intre sex si stilul muzical. Sau cum ar spune doctorul North muzica pe care o ascultati dezvaluie multe amanunte despre personalitate.

Pentru a a aduce argumente, echipa doctorului North a apelat la peste 2.500 de persoane din Marea Britanie. Astfel, 37,5% dintre iubitorii stilului hip-hop si 28,7% dintre cei pasionati de muzica dance au declarat ca, in ultimii cinci ani, au avut mai mult de un partener de sex, comparativ cu numai 1,5% dintre fanii country... Fanii hip-hop si dance au si probleme cu consumul ilegal de droguri. Si ca o motivare a acestui viciu ei se scuza spunand: Nu-mi plac drogurile, dar ele ma plac pe mine. Aici insa nu trebuie sa fim prea severi, deoarece aproape un sfert dintre amatorii de muzica clasica marturisesc ca au fumat canabis si 12,3% dintre cei care au facut o pasiune din a merge la opera s-au lasat ispititi de ciupercile halucinogene.

OPINIE. Medicul Daniel Popescu este convins ca dintotdeaduna muzica a fost un afrodisiac. Problema apare cand in aceasta ecuatie intervin drogurile sau alte practici periculoase.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.