Orasul Braila a fost, in noaptea de miercuri spre joi, scena unui adevarat razboi izbucnit intre doua grupari rivale din lumea interlopa. Un grup format din aproximativ 50-60 de persoane inarmate cu bate, rangi si bolovani si care purtau cagule pe fa
Orasul Braila a fost, in noaptea de miercuri spre joi, scena unui adevarat razboi izbucnit intre doua grupari rivale din lumea interlopa. Un grup format din aproximativ 50-60 de persoane inarmate cu bate, rangi si bolovani si care purtau cagule pe fata au atacat un bloc situat in cartierul Radu Negru in care locuiesc membrii unei grupari rivale. Ferestrele a zeci de apartamente au fost sparte, iar doua masini au fost practic distruse. "Incidentul s-a produs intre doua grupari intre care se stie ca exista de mai mult timp o stare conflictuala. Doua masini au fost distruse si mai multe apartamente au avut geamurile sparte", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Braila, Jenel Sogor. Politistii au fost sesizati la numarul de urgente 112, la fata locului deplasandu-se mai multe echipaje. Oamenii legii au reusit sa restabileasca situatia si sa retina aproximativ 20 de persoane care au fost duse la sectie. Agresorii sunt anchetati pentru distrugere si ultraj contra bunelor moravuri. Politistii continua cercetarile pentru a afla cu exactitate identitatea tuturor celor implicati in acest conflict. (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.